Verifica status expediere

Aici descoperiti cele mai importante informatii despre serviciile Urgent Cargus cat si alte noutati privind compania.
Pagina este actualizata constant, pentru ca dumneavoastra sa fiti mereu la curent cu tot ce se intampla in lumea Urgent Cargus!

Urgent Cargus si Microsoft, un parteneriat de succes

28.06.2018

Program de lucru 24 mai - 4 Iunie 2018

23.05.2018

Comunicat de presa Urgent Cargus, Bucuresti, Mai 2018

16.05.2018

Program de lucru 1 Mai

25.04.2018

Programul de lucru Urgent Cargus in Perioada Sarbatorilor de Paste

02.04.2018

Informare conditii meteo nefavorabile 28.02.2018

Informare conditii meteo nefavorabile

Cum sa fii sigur ca pachetele expediate ajung la timp si în siguranta

19.06.2017

O companie de curierat a introdus o serie de sisteme de operare interna care elimina eroarea umana, reduc la minimum probabilitatea ca pachetul sa nu ajunga la destinatie si eficientizeaza la maximum perioada de livrare.

Acest lucru este posibil pentru ca Urgent Cargus, una din cele mai mari companii de pe piata de curierat din România, investeste în acest an 8 milioane de euro pentru a le putea oferi clientilor sai servicii din ce în ce mai bune. Este o necesitate, tinând cont de faptul ca industria curieratului este una dintre cele mai dinamice, iar nivelul asteptarilor clientilor în ceea ce priveste calitatea serviciilor creste continuu.

„În prezent procesam zilnic colete care cântaresc peste 600.000 de kilograme, pe care le distribuim în întreaga tara. În fiecare noapte, flota noastra de camioane parcurge 78.000 de kilometri. Coletele sunt apoi procesate în depozite si preluate de cei 2.600 de curieri, care acopera zilnic rute de 170.000 de kilometri. Este esential, atunci când vine vorba de astfel de volume si cifre, sa continuam sa investim în tehnologie si IT pentru a ne asigura ca le oferim clientilor nostri un nivel ridicat al serviciilor nu doar astazi, ci si în viitor”, declara Gian Sharp, CEO Urgent Cargus.

Investitii în trei directii importante

Potrivit lui Gian Sharp, CEO Urgent Cargus, 70% din investitiile Urgent Cargus vizeaza trei zone importante: optimizarea distributiei rutelor de curierat si prezicerea livrarii (solutia ORTEC); tehnologia „Sorting by voice” (furnizata de Total Technologies); sistemul de sortare automatizat (de la Vanderlande).

Optimizarea distributiei rutelor de curierat si prezicerea livrarii, solutia ORTEC. Definitivarea proiectului „Optimizarea distributiei rutelor de curierat si prezicerea livrarii” a durat 18 luni, implicând provocari precum potrivirea codurilor postale cu adresele fizice reale. În prezent, s-a ajuns la Urgent Cargus la un grad de acuratete de peste 95%, permitându-le curierilor sa gaseasca cai optimizate si eficiente de livrare prin utilizarea managementului de trafic WAZE. Tinta urmatoarei faze a acestui proiect este aceea de a oferi o prezicere de livrare într-un interval de timp de doua ore.

Sorting by voice. Odata cu cresterea volumelor, companiile de curierat trebuie sa gaseasca cele mai bune solutii pentru a procesa coletele cât mai eficient si mai rapid posibil. Tehnologia „Sorting by voice” este un raspuns la marile provocari ale industriei. Este o solutie inovatoare, prima în regiune, si reprezinta un pas logic spre optimizarea proceselor interne, conducând la reducerea semnificativa a pasilor necesari în procesul de sortare. Tehnologia „Sorting by voice” permite cunoasterea automata a destinatiei pachetului prin simpla scanare a etichetei. Informatiile sunt apoi transmise operatorilor de manipulare ai terminalelor, care trec la procesarea transporturilor. Aceasta tehnologie a dus la o viteza de sortare aproape tripla: 800 de bucati pe ora, fata de 300 bucati pe ora câte se sortau înainte de aplicarea tehnologiei „Sorting by voice”.

Sistemul de sortare automatizata Vanderlande raspunde nevoii de flexibilitate si optimizare a activitatilor logistice. Noua solutie utilizata de Urgent Cargus este capabila sa mareasca capacitatea de sortare a coletelor pâna la 10.000 de bucati/ora si contribuie la planificarea sezonului de vârf.

Despre Urgent Cargus
Urgent Cargus, una dintre cele mai mari companii de pe piata interna de curierat din România, detine si opereaza o retea nationala de 72 de centre si depozite în toata tara, cu o flota de peste 2.600 de vehicule de curierat. Pentru mai multe informatii despre serviciile Urgent Cargus, vizitati www.urgentcargus.ro.

Informare conditii meteorologice

06.01.2017
Stimati Parteneri,
 
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, vineri 6 ianuarie 2017, noi atentionari referitoare la conditiile meteorologice, respectiv:
 
 
 • Cod rosu de viscol si ninsori, valabila în urmatoarele ore în judetele Constanta, Tulcea (valabil pana la ora 18:00), Buzau, Braila si Vrancea (valabil pana la ora 16:00), Ialomita si Calarasi (valabil pana la ora 13:00).

Codul este valabil, în judetul Buzau, pentru localitatile Râmnicu Sarat, Balaceanu, Balta Alba, Beceni, Bisoca, Blajani, Boldu, Buda, Cilibia, Cochirleanca, Galbinati, Ghergheasa, Grebanu, Mânzalesti, Margaritesti, Murgesti, Pardosi, Podgoria, Posta Câlnau, Puiesti, Racoviteni, Râmnicelu, Robeasca, Sageata, Sarulesti, Topliceni, Vadu Patii, Vâlcelele, Valea Râmnicului, Valea Salciei, Vintila Voda, Zarnesti si Ziduri.

Aceeasi avertizare este valabila si pentru judetul Braila, în localitatile Ianca, Cazasu, Galbenu, Gemenele, Gradistea, Jirlau, Maxineni, Mircea Voda, Movila Miresii, Racovita, Râmnicelu, Romanu, Salcia Tudor, Scortaru Nou, Silistea, Sutesti, Traian, Tudor Vladimirescu, Vadeni si Visani.

Fenomene asemanatoare sunt prognozate în judetul Vrancea, in localitatile Andreiasu de Jos, Balesti, Bordesti, Cârligele, Chiojdeni, Ciorasti, Cotesti, Dumbraveni, Dumitresti, Golesti, Gologanu, Gugesti, Gura Calitei, Jitia, Maicanesti, Obrejita, Poiana Cristei, Popesti, Sihlea, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorasti, Tâmboesti, Tataranu, Urechesti, Vârtescoiu, Vintileasca si Vulturu.

 • Cod galben de viscol în judetele Bihor, Timis si Arad, valabil pana la ora 12:00

"Atentionarile de fenomene meteo imediate se emit pentru o perioada de maximum sase ore", mentioneaza ANM.

Potrivit IGPR: Autostrada A2 si 50 de sectoare de drumuri nationale/europene sunt închise circulatiei .
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza faptul ca, la ora informarii (12:00), din cauza zapezii si a viscolului, sunt închise urmatoarele sectoare de drumuri nationale:

 • A2 Bucuresti – Constanta;
 • Judetul Buzau: DN 2B BUZAU – BRAILA; DN 22 RÂMNICU SARAT – BRAILA; DN 2(E85); DN 2C BUZAU – SLOBOZIA;
 • Judetul Vrancea: DN 2N BOGZA – Dumbraveni; DN 23A Gologanu – CIORASTI; DN 23B Maicanesti – Ciorasti; Pe DN2 (E85), între Bizighesti si Tisita, vizibilitatea este sub 20 de metri din cauza viscolului (însa sectorul de drum nu este închis în acest moment);
 • Judetul Braila: toate drumurile nationale: DN 2B ;DN 22 ;DN 21; DN 23;DN 22B - DIG;
 • Judetul Calarasi: toate drumurile nationale: DN 3; DN 3A; DN 3B; DN 4; DN 21; DN 31; DN 41;
 • Judetul Constanta: toate drumurile nationale: DN 3; DN 22; DN 2A; DN 3C; DN 39; DN 38; DN 22C; DN22A;DN secundare catre statiuni (39D, 39C; 39B; 39A);
 • Judetul Ialomita: toate drumurile nationale:DN 21; DN 2C; DN 2; DN 2A;DN 1D; DN 21A; DN 3B;
 • Judetul Galati:DN 24D TULUCESTI - LIMITA VASLUI; DN 22B - DIG; DN 25 SENDRENI - HANU CONACHI;
 • Judetul Ilfov: DN 2 (E85); DN 4; DN 3 BRANESTI CATRE CALARASI (KM 20-25);
 • Judetul Tulcea: DN 22(E87) MACIN - TULCEA CATRE CONSTANTA; DN 22E GARVAN - I.C.BRATIANU; DN 22D MACIN - HORIA - CIUCUROVA - DOUA CANTOANE; DN 22A CATALOI  -TOPOLOG; DN 22F NALBANT - HORIA;

Drumuri cu restrictie pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 3,5 tone:

 • Judetul Buzau: DN 1B BUZAU – LIMITA PRAHOVA;

Drumuri cu restrictie pentru autovehiculele cu MTMA mai mare de 7,5 tone:

 • Judetul Giurgiu: DN 5B GIURGIU – GHIMPATI;
 • Judetul Galati: DN 24 ;DN 25; DN 25A; DN 26; DN 26A; DN 2B; DN 22B
 • Judetul Buzau: DN 10

In contextul celor mentionate anterior dar mai ales a eventualelor avertizari ale autoritatilor pe parcursul orelor urmatoare, va informam faptul ca nu vom putea garanta livrarea in decursul zilei de astazi a tuturor expedierilor colectate in data de 5 Ianuarie 2017 . (http://www.meteoromania.ro/anm2/avertizari-nowcasting)
De asemenea, expedierile colectate in datele de 6 si 7 Ianuarie 2017 vor fi livrate in cursul zilei de luni, 9 Ianuarie 2017, aflandu-ne in imposibilitatea de a garanta livrarea expedierilor in data de 7 ianuarie 2017.

Va multumim pentru intelegere.

Urgent Cargus SA


Situatia deservirilor pe statii Urgent Cargus:

 • Giurgiu: DN 5, Bucuresti - Giurgiu este inchis, nu a ajuns nici o cursa de Line Haul, statia este inchisa – se vor efectua colectari in cazul in care accesul permite;
 • Calarasi: nu a ajuns nici o cursa de Line Haul, statia este inchisa – se vor efectua colectari in cazul in care accesul permite;
 • Oltenita: prima cursa de Line Haul a ajuns la 4:00; dupa descarcare a plecat catre Calarasi dar a ramas blocata in Ulmeni, se incearca livrarea doar in Oltenita ;
 • Alexandria: prima cursa a ajuns la 7:00,s-a trimis prima cursa catre Rosiori, se trimite prima cursa catre Turnu Magurele, se incearca livrarea in Alexandria, Corabia, Zimnicea, Videle, Turnu Magurele;
 • Rosiori de Vede: se inceara livrarea expedierilor in Rosiori, Maldaeni, Scrioastea, Peretu, jud. Teleorman.
 • Craiova: se circula in conditii de iarna zapada are 3-4 cm. Masinile Line Haul au sosit cu intarzieri ;
 • Drobeta: ninge usor se circula normal;
 • Tg Jiu: nu avem zapada si zone blocate;
 • Motru: se circula in conditii de iarna zapada are 3-4 cm;
 • Campina: Cursele nu au avut intarzieri majore. Ninge, se circula cu dificultate, strat de zapada 30 cm. Vor fi probleme de acces pe strazile secundare. Localitatile de pe Valea Prahovei si zona Valea Doftanei vor fi deservite cu mari dificultati.
 • Targoviste Cursele de transit nu au avut intarzieri majore. Ninge, se circula cu dificultate, strat de zapada 25 cm. Vor fi probleme de acces pe strazile secundare. Se vor deservi doar localitatile situate pe drumurile nationale. Probleme de acces in zona localitatilor Moreni si Fieni.
 • Ploiesti: Ninge, se circula cu dificultate, strat de zapada 25 cm. Se va incerca deservirea tuturor localitatilor, in masura conditiilor meteo si a starii drumurilor.
 • Caransebes, Resita, Petrosani, Hunedoara, Deva si Orastie: se circula in conditii de iarna, ninge abundent iar drumurile nu sunt curatate se vor scoate toate expeditiile in livrare. Vom incerca livrarea in totalitate mai putin zona de m-tii Apuseni unde vom livra in functie de posibilitati.
 • Pitesti, Rm Valcea, Slatina: Toata marfa a iesit in livrare, ninge, se circula cu dificultate. Se va incerca deservirea tuturor localitatilor, in masura conditiilor meteo si a starii drumurilor.
 • Suceava, Botosani, Campulung Moldovenesc, Falticeni – se circula in conditii de iarna, nu sunt probleme in deservire.
 • Piatra Neamt, Targu neamt, Bacau, Roman, Onesti - se circula in conditii de iarna cu zapada pe carosabil, viscoleste - se deserveste orasul si majoritatea localitatilor adiacente deservite de aceste centre;
 • Iasi, Pascani – se circula in conditii de iarna cu zapada pe carosabil, se deserveste orasul, si majoritatea localitatilor adiacente deservite de aceste centre;
 • Vaslui, Husi - se circula in conditii de iarna cu zapada pe carosabil si viscol, se deserveste orasul si majoritatea localitatilor adiacente deservite de aceste centre doar la strada principal;
 • Miercurea Ciuc – nu sunt probleme in deservirea orasului Miercurea Ciuc.  Exceptie in zonele Gheorgheni, Toplita, Borsec - se circula cu dificultate. Turghes si Bilbor nu se circula.
 • Odorheiul Secuiesc – nu sunt probleme in deservire.
 • Brasov: nu avem drumuri inchise, dar se circula in conditii grele de iarna;
 • Sf.Gheorghe:  s-au scos la livrare toate expeditiile, se circula in conditii de iarna;
 • Fagaras: s-au scos la livrare toate expeditiile, se circula in conditii de iarna;
 • Tulcea: cursele de tranzit nu au ajuns, nu s-a deszapezit nici macar in oras si se circula  foarte greu, ninge viscolit, nu sunt locuri de parcare, pe rutele exterioare  nu se circula;
 • Mangalia: cursele de tranzit nu au ajuns, nu s-a deszapezit nici macar in oras si se circula  foarte greu, ninge viscolit, nu sunt locuri de parcare, pe rutele exterioare  nu se circula;
 • Medgidia: se circula  foarte greu, ninge viscolit, nu sunt locuri de parcare, se va incerca  livrarea in oras, pe rutele exterioare  nu se circula;
 • Constanta: in Constanta a ajuns doar primul camion de la Bucuresti si al doilea este blocat in Basarabi. Camionul de la Brasov este blocat in Urziceni si va putea pleca doar dupa deschiderea drumurilor. In Constanta ninge viscolit, strazile principale sunt greu practicabile, cele secundare aproape deloc. Momentan nu se poate iesi la livrare. Pe rutele exterioare  nu se circula;
 • Buzau:  camioanele au sosit cu intarziere, nu putem aproviziona cu marfa centrele Urziceni si Rm Sarat. Se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, livrarile se fac cu dificultate in oras, pentru moment nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Urziceni: se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, livrarile si colectarile se fac cu dificultate in oras, pentru moment nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Rm. Sarat: se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, livrarile si colectarile se fac cu dificultate in oras, pentru moment nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Slobozia: nu a ajuns inca camionul cu marfa din Brasov. Incepand ora 07:00 depozitul din Slobozia se confrunta cu o intrerupere a alimentarii cu energie electrica. Se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, livrarile se fac cu dificultate in Slobozia, nu se pot deservi localitatile Fetesti, Cernavoda, nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Focsani: nu a ajuns camionul de la Bucuresti. Se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, livrarile se fac cu dificultate in Focsani si Tecuci. Pentru moment nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Galati: Camioanele cu marfa nu au sosit. Curentul electric cade la fiecare 5 minute, sunt fluctua?ii mari pe re?ea si nu se poate folosi aparatura. Se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, vizibilitatea este aproape zero, comenzile de astazi vor fi preluate in masura posibilitatilor. Localitatile exterioare nu se pot deservi.
 • Braila: Camioanele cu marfa nu au sosit, se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, vizibilitatea redusa, comenzile de astazi vor fi preluate in masura posibilitatilor. Localitatile exterioare nu se pot deservi.
 • Barlad: se circula in conditii de iarna, ninsoare si viscol, vizibilitatea redusa, livrarile si preluarile se fac cu dificultate in oras. Nu se pot deservi localitatile exterioare.
 • Alba Iulia : toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna(exceptii localitatile greu accesibile);
 • Baia Mare : se va deservi zona in conditii de iarna/ strazile laturalnice nu sunt accesibile (exceptii localitatile greu accesibile);
 • Beius : toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna(exceptii localitatile greu accesibile);
 • Bistrita : toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna(exceptii localitatile greu accesibile);
 • Carei: se va deservi zona in conditii de iarna/ in functie de sosirea camioanelor (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Cluj: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Dej: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Floresti: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Medias: Drum blocat, nu se poate ajunge in Agnita si satele din imprejurimi Coves/Mosna/Pelisor.
 • Oradea: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Reghin: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna.
 • Satu Mare: se va deservi zona in conditii de iarna/ in functie de sosirea camioanelor (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Sebes: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Sibiu: Din cauza zapezii foarte mari, e posibil sa nu se poata deservi localitatile: Jina/Poiana Sibiului/Sebesul de Sus/Jos/Paltinis/Pauca/Alamor.
 • Sighetu Marmatiei: se va deservi zona in conditii de iarna/ in functie de sosire curselor de Line Haul (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Sighisoara: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna.
 • Targu Mures: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna.
 • Turda: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Vatra Dornei: toate expedierile vor iesi in livrare / se livreaza in conditii de iarna (exceptii localitatile greu accesibile).
 • Zalau : se va deservi zona in conditii de iarna/ in functie de sosire a curselor Line Haul.

Castigatorii lunii Octombrie 2016 din Campania “Expediaza si Urgent Cargus te premiaza!”

17.11.2016

In urma extragerii realizate in data de 15.11.2016 au fost desemnati castigatorii lunii Octombrie, participanti la Campania "Expediaza si Urgent Cargus te premiaza!"

descarca lista castigatori

Expediaza si Urgent Cargus te premiaza!

28.10.2016

Dragi clienti,

In activitatea desfasurata, Compania Urgent Cargus doreste in permanenta sa va ofere solutii de curierat eficiente si profesioniste.  In acest sens, ca urmare a evenimentului “Black Friday”, precum si a venirii in curand a Sarbatorilor de iarna, Compania noastra a decis sa isi aloce resursele pentru sustinerea serviciilor solicitate de dvs. in perioada urmatoare si sa limiteze Campania „Expediaza si Urgent Cargus te premiaza!“, care se va incheia in aceste conditii la data de 31 octombrie 2016.

Pentru orice alte întrebari sau detalii va stam cu placere la dispozitie si va asiguram tot suportul in oferirea unor servicii de calitate in perioada de varf care urmeaza.

       Va multumim pentru intelegerea acordata,

       Echipa Urgent Cargus

Declaratie de presa - Inselaciune prin falsi reprezentanti ai societatii de curierat Urgent Cargus

23.05.2016

Magurele, Jud.Ilfov

Stimati colaboratori,

În urma situatiilor semnalate cu privire la inselaciunile care au avut loc prin preluarea unor expedieri de catre pretinsi curieri ai Societatii Urgent Cargus SA, dorim sa facem urmatoarele precizari:

 • Incepand cu data de 11 martie 2015, noua entitate rezultata in urma procesului de fuziune dintre Cargus International SA si Urgent Curier SA se numeste Urgent Cargus SA.
 • In urma finalizarii acestui proces, sigla (marca) Societatii a fost modificata cu elementul figurativ  de mai jos:

 • Toate documentele si nondocumentele utilizate in procesele Societatii (note de transport, chitante, facturi, website, uniforme curieri, legitimatii, ambalaje, adrese de email ale societatii Urgent Cargus, etc) au fost supuse unui proces de rebranding si poarta insemnele noii societati.
 • In urma anchetei interne demarate cu privire la incidentele aferente inselaciunilor reclamate in atentia societatii noastre, s-a stabilit faptul ca persoanele implicate in aceste actiuni NU sunt angajati / NU sunt colaboratori ai Societatii Urgent Cargus SA.

In acest sens, recomandam ca toti cei care doresc sa expedieze un colet (plic) prin intermediul Societatii Urgent Cargus SA, sa efectueze comanda de preluare  prin apelarea Contact Center-ului Urgent Cargus, la numerele de telefon 021-9330 (Bucuresti) sau 021-9282 (Provincie) sau online, pe website-ul www.urgentcargus.ro.

În acest fel, persoanele interesate pot obtine pe loc înregistrarea comenzii si pot urmari traseul expedierii pe tot parcursul acesteia de la preluare si pana la livrare.

Curierii societatii Urgent Cargus SA pot fi identificati pe loc, în momentul în care preiau o comanda, prin legitimatie (purtata la vedere), prin echipamentul (uniforma) cu insemnele Urgent Cargus SA si echipamentele electronice (scannere, imprimante mobile) pentru emiterea documentelor de transport sau al chitantelor aferente.

Prin acest mesaj, dorim sa ne asiguram – atat clientii, cat si potentialii clienti - de faptul ca, prin regulamentele si politicile interne ale Societatii, Urgent Cargus SA garanteaza siguranta expedierilor preluate si al livrarilor efectuate, acestea putand fi urmarite în orice moment în sistemul de înregistrari online.

Pentru a preveni orice situatii neconforme, avem rugamintea catre toti utilizatorii sau potentiali utilizatori ai serviciilor Urgent Cargus SA, sa urmeze recomandarile de mai sus, iar orice suspiciune de inselaciune sa fie semnalata atat Societatii, cat si organelor competente (organe de Politie si Parchet).

 

Va multumim pentru intelegere.
Conducerea
Societatii Urgent Cargus SA

Platforma logistica Magurele - singurul HUB operational pentru Bucuresti

09.05.2016

Romanian Contact Center Awards a premiat cei mai buni specialisti din industria de contact center din tara noastra

25.04.2016

Conference Arena, parte a Media Insiders Group, este organizatorul anual al Conferintei Customer Care & Expo – cel mai important eveniment Est European adresat industriei customer care, ce aduce in fiecare an in atentia participantilor cele mai noi practici din industrie, precum si cele mai noi tehnologii de profil.

De asemenea, in cadrul acestei conferinte are loc gala anuala de decernare a premiilor pentru cele mai bune servicii Customer Service - Romanian Contact Center Awards.

Dedicat excelentei in relationarea cu clientii, singurul eveniment de profil din tara, recunoaste, an de an, initiativele remarcabile ale companiilor din domeniu si angajatilor acestora.

In cadrul editiei de anul acesta, premiul Best Contact Center, pentru categoria medium, a fost acordat companiei Urgent Cargus.

Competitia din acest an a fost mai stransa decat de obicei, au fost multi aplicanti atat la categoriile individuale, cat si la categoriile care vizeaza companiile sau anumite procese si tehnologii de business. Concurenta a fost extraordinar de mare si oamenii incredibil de buni. Juriul a avut o misiune foarte grea, dar si foarte placuta in acelasi timp. Toti cei implicati merita cu desavarsire felicitari pentru tot ceea ce fac in fiecare zi.” a declarat Madalina Vilau, Managing Director al Marketing Insiders Group si organizator Romanian Contact Center Awards.

Felicitari Contact Center Urgent Cargus!