Verifica status expediere

Ultimele investitii Urgent Cargus
pentru clientii nostri

 • Optimizarea distribuției rutelor de curierat și prezicerea livrării

  Soluția ORTEC, cu grad de acuratețe de peste 95% le permite curierilor să găsească căi optimizate și eficiente de livrare prin utilizarea managementului de trafic WAZE. Astfel, prezicerea intervalului de livrare se va reduce la 2 ore.
 • Utilizarea tehnologiei
  Sorting by voice

  Este un răspuns la marile provocări ale industriei, manita sa reduca semnificativ pașii necesari în procesul de sortare.
 • Sistemul de sortare automatizată

  Oferit de catre Vanderlande răspunde nevoii de flexibilitate și optimizare a activităților logistice. Noua soluție utilizată de Urgent Cargus este capabilă să mărească capacitatea de sortare a coletelor până la 10.000 de bucăți/oră și contribuie la planificarea sezonului de vârf.
 • Daniel Lastofka

  Director de vanzari
  "De 10 ani, compania pe care o reprezint colaboreaza cu compania Urgent Cargus. Parteneriatul nostru s-a dezvoltat pe increderea si imbunatatirea continua a serviciilor asigurate de Urgent Cargus.
  Desi au trecut printr-o perioada mai dificila si au intampinat dificultati, reprezentantii Urgent Cargus au dat dovada de seriozitate si profesionalism. Au inteles importanta preluarii la timp si a transportului in siguranta a kit-urilor de recoltare celule stem."
  Asculta testimonialul
 • Cezar Popescu

  Director de vanzari
  "Acum 6 ani, alaturi de Urgent Cargus, am creat o poveste, bazata pe incredere, care continua sa fie scrisa zi de zi. Impreuna am reusit sa gasim cele mai prompte solutii, depasind momentele dificile.
  Alaturi de Urgent Cargus, livram zilnic bucurie tuturor celor care isi doresc momente delicioase."
  Asculta testimonialul
 • Ionut Trupina

  Manager
  "In 8 ani se pot schimba multe. Piata se poate schimba, businessurile pot avea de suferit.
  In 8 ani de parteneriat alaturi de Urgent Cargus, am avut parte de servicii prompte dar si de intarzieri la livrare uneori. Insa in acesti 8 ani, Urgent Cargus a fost singura companie care a inteles si a rezolvat urgentele companiei pe care o reprezint."
  Asculta testimonialul
 • Alexandra Vieru

  Manager
  "Buna! Sunt Alexandra Vieru, manager al companiei Lex Grup. In cei 3 ani de colaborare cu Urgent Cargus, am reusit sa crestem o relatie profesionala cu reprezentantul Urgent Cargus dedicat companiei mele. Chiar daca am intampinat dificultati pe parcurs, am avut parte de o continua grija din partea lor pentru a gasi cele mai rapide solutii. Am ales sa pastrez acest parteneriat stabil, construit in timp."
 • Victor Tighinean

  Manager
  "Salut! Sunt Victor Tighinean, manager la Footwear Romania. In cei 5 ani alaturi de Urgent Cargus, am avut parte de o relatie cu momente bune, dar si cu momente mai putin bune. Am ales insa sa am incredere intr-o companie dinamica, intr-o continua dezvoltare.
  Acum, ma pot baza oricand pe serviciile prompte cat si pe implicarea lor in proiectul meu de suflet, Shoebox."
  Asculta testimonialul
 • Laura Teposu

  Manager
  "Buna! Sunt Laura Teposu, manager Libris Brasov. Increderea pe care o am in oamenii cu care colaborez, ma sustine in a crea relatii profesionale stabile si eficiente. Din aceasta incredere, am construit un parteneriat stabil alaturi de Urgent Cargus.
  Impreuna am trecut perioadele dificile si tot impreuna am gasit cele mai rapide si eficiente solutii."
  Asculta testimonialul
 • Radu Andarachi

  CEO & Founder
  "Avem mai bine de 4 ani de cand lucram cu Urgent Cargus iar sinergia parteneriatului nostru a depasit orice asteptari!
  Impreuna am facut mii de romani fericiti, livrand cei mai frumosi brazi artificiali din Romania. Rigurozitate, seriozitate si, mai presus de toate, reponsabilitate. Bravo Urgent Cargus!"
 • Anca Hui

  Director Comercial
  "Bibus Ses este client Urgent Cargus de peste 8 ani, noi trecand impreuna prin multe etape ale dezvoltarii afacerilor, atat a noastra cat si a companiei de curierat. Am apreciat intotdeauna disponibilitatea Urgent Cargus de a ne satisface nevoile, precum si raportul valoare/pret.

  Bineinteles au fost si momente dificile, cand ne-am bazat pe reprezentantii locali ai Urgent Cargus sa gaseasca cea mai buna solutie cu centrele lor regionale si nationale, dar intotdeauna reactia a fost prompta, ne-am simtit importanti pentru ei, am simtit ca cineva ne intelege si ne sustine. Acesta este si motivul pentru care ne bucuram de o relatie atat de indelungata, care va continua si in viitor."
 • Alina Mates

  Director Comercial
  "Am colaborat cu Urgent Cargus incepand cu anul 2012, la inceput cu Urgent, apoi si cu Cargus si, bineinteles, dupa fuziune, cu compania noua. A fost o relatie care ne-a satisfacut mereu cerintele si care, chiar atunci cand ne-a solicitat rabdarea, in acele 2-3 luni grele dupa fuziune, s-a dovedit solida si eficienta pentru obiectivele Laptop Direct.

  Pretuim indeosebi atentia si disponibilitatea reprezentantului Urgent Cargus responsabil de relatia cu noi, care se asigura ca serviciile de curierat sa fie exemplare si clientii Laptop Direct sa primeasca produsele comandate la timp si in stare perfecta de functionare."
 • Anca Gidofalvi

  Director Comercial
  "Compania Favisan are un partneriat cu Urgent Cargus de cativa ani buni, construit de-a lungul timpului pe baza de incredere, responsabilitate si seriozitate. Am putea spune ca am crescut impreuna, mai ales in mediul online, unde piata este foarte dinamica si consumatorii din ce in ce mai pretentiosi."

Cand afacerea ta are nevoie de
solutii rapide si eficiente de curierat,
apeleaza la profesionisti!