Verifica status expediere

Vino cu determinarea si dorinta de a invata si a creste alaturi de noi, iar noi adaugam spirit de echipa si zâmbete.

 

Suntem o echipa entuziasta, tanara si dinamica.

Pentru noi este important sa simti ca faci parte din familia noastra inca de la prima interactiune, sa simti ca suntem o companie puternica, solida, primitoare si deschisa spre nou.
Selectia celor mai buni este o prioritate pentru noi.
Echipa Urgent Cargus este alcatuita din persoane extraordinare care impartasesc experientele si pregatirea lor membrilor echipei astfel ca fiecare sa isi poata atinge potentialul maxim.

Oferim flexibilitate si stabilitate

Oferim sprijin pentru ca fiecare sa isi poata atinge obiectivele de dezvoltare ale carierei.
Daca te-am convins, aplica la unul din joburile disponibile.

Vino in echipa noastra sa bifam impreuna reusite frumoase!

Urgent Cargus si-a propus sa devina Compania preferata de servicii de curierat intern, prin dezvoltarea unei afaceri profitabile concentrata pe marja noastra bruta, pe mentinerea loialitatii clientilor nostri si  pe câstigarea permanenta de clienti noi prin profesionalismul oamenilor nostrii, inovatie si servicii de înalta calitate.

 

Iti propunem o cariera, nu doar un job. Daca asta este ceea ce iti doresti, te asiguram ca:

 1. Suntem prompti in furnizarea unui raspuns la aplicatia ta pentru o pozitie in cadrul companiei.
 2. Ne asumam responsabilitatea de a te initia si sprijini, atat pe parcursul procesului de angajare, cat si in perioada de adaptare la locul de munca. 
 3. Iti oferim stabilitatea unui loc de munca.
 4. O sa beneficiezi de oportunitati de promovare prin avansarea pe pozitiile disponibile in cadrul companiei, precum si prin participarea la programele de training!
 5. Suntem o companiei in continua dezvoltare si te provocam si pe tine sa te dezvolti impreuna cu noi, prin imbogatirea permanenta a cunostintelor!
 6. Echipa de recrutare priveste cu flexibilitate intreg procesul de selectie si te va indruma sa alegi job-ul potrivit experintei si profilului tau.

Dorim sa devenim compania de curierat preferata de clienti si, totodata, de cei care-si cauta un loc de munca sigur si interesant.

 
 1. Alege locul de munca potrivit
  Gasesti mai jos lista locurilor de munca disponibile si te rugam sa-l selectezi pe cel potrivit experientei tale.
 2. Aplica online
  Pentru a aplica online, completeaza formularul de aplicare si incarca CV-ul tau.
 3. Inregistrarea in baza de date
  In cazul in care nu exista un loc de munca potrivit aptitudinilor si experientei tale, vei avea prioritate in perioada urmatoare pentru o pozitie disponibila.
 4. Primirea unui raspuns
  Vei primi o confirmare de primire ca CV-ul a fost receptionat si vom avea in vedere candidatura ta.

Ultimele posturi disponibile

Oras: Bucuresti

Curieri pedestri

Poti deveni curier pedestru in echipa noastra daca esti responsabil, comunicativ, dinamic.
Oras: Bacau

Contact Center Advisor

Avem un Contact Center format dintr-o echipa frumoasa, cu Advisori foarte bine pregatiti in a solutiona orice situatie aparuta in relatia cu clientii nostri, cu Trainer specializat in Customer Service, unde ai parte de formare, coaching, iar dorinta de dezvoltare si de evolutie este sustinuta de catre companie.
Oras: Bucuresti

Contact Center Advisor

Avem un Contact Center format dintr-o echipa frumoasa, cu Advisori foarte bine pregatiti in a solutiona orice situatie aparuta in relatia cu clientii nostri, cu Trainer specializat in Customer Service, unde ai parte de formare, coaching, iar dorinta de dezvoltare si de evolutie este sustinuta de catre companie.
Oras: Bucuresti

Angajam 11 curieri in Zona Bucuresti

Vino intr-o echipa dinamica, puternica, de curieri profesionisti.
Oras: Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu, Constanta, Ramnicu Valcea

Ne marim echipa de CURIERI in Timisoara, Brasov, Iasi, Sibiu, Constanta si Ramnicu Valcea!

Avem o echipa dinamica, frumoasa, de curieri foarte bine pregatiti in a livra voie buna clientilor atunci cand distribuie sau livreaza colete.

In cazul in care nu ai gasit jobul dorit, aplica pentru a avea prioritate in perioada urmatoare pentru o viitoare pozitie disponibila!

Documente acceptate: .pdf, .doc, .txt, .jpg

Premii

 • Premii Customer Service

  Best Use Of Technology in cadrul evenimentului Customer Care Conference & Contact Center Awards 2013

 • Premiile Superbrands

  UrgentCargus a fost validat si recunoscut ca Superbrand Romanesc in cadrul programelor Superbrands desfasurate in anii 2013 si 2015

 • Gala Premiilor de Excelenta în Serviciile de Relatii cu Clientii

  Urgent Cargus a primit premiul II la sectiunea Curierat, pentru serviciile de relatii cu clientii oferite pietei.

 • Customer Service Awards 2016

  Best Contact Center, pentru categoria medium, a fost acordat companiei noastre.

 • Gala Premiilor HR Club 2016

  Finalisti la Gala premiilor HR Club 2016 la categoria Strategia de HR

 • Customer Care Conference & Contact Center Awards

  Best Support Center, Best Use of Technology, Best Contact Center Manager, premii obtinute in cadrul evenimentului din 2014 si 2016

 • Gala Premiilor HR Club 2013 si 2014

  Urgent Cargus Premiat in cadrul Galei de excelenta in HR organizat de HR Club, editia 2013 si 2014

Testimoniale colegi

 • BULETIN si nu de Bucuresti, ci de Urgent Cargus!
  Da, da, in Ianuarie 2016 am primit buletin de cargusista. Nu vreau sa scriu o poveste, desi cu siguranta se poate.

  Vreau sa spun doar atat:
  Am schimbat de 5 ori sediul, am trecut de la patronat la corporatisti, la fondul de investi?ii, am trecut de la Cargus la Urgent Cargus, am crescut, m-am dezvoltat alaturi de oamenii minuati din Urgent Cargus.
  Au fost multe schimbari, a fost si este un challenge continuu. Chiar daca au trecut multi ani de la prima mea zi lucrata in aceasta companie nu pot spune “Gata am invatat tot!”pentru ca fiecare zi vine cu o provocare noua.

  Fara falsa modestie pot spune ca aici este familia mea unde voi ramane atata timp cat este nevoie de mine.

  Ileana Kloss - Recruitment Specialist

 • Inainte sa ma angajez in aceasta companie nu auzisem foarte multe lucruri despre Cargus, despre Urgent Curier nici atat; despre Cargus stiam ca este o firma de curierat si cunosteam logo-ul, in rest nimic altceva. Dupa o luna de la angajare in cadrul firmei am cunoscut cu adevarat puterea ei pe piata de curierat si am constatat ca se bate pentru locul 1 in tara. Despre mine, doar ca imi dadusem seama ce sarcini trebuie sa indeplinesc si aveam o foarte mare dorinta sa ma afirm si sa arat ca pot sa contribui, plus ca obiectivul meu principal era sa ajut clientii pe cat de mult posibil. Dupa ce a mai trecut timpul, la 3 luni distanta, trecusem de perioada aglomerata a sarbatorilor, eram deja calit in munca ce trebuia sa o prestez, eram familiarizat cu colegii, legasem amicitii, superiorii imi acordasera incredere, responsabilitati si suport pe deplin, iar eu am inceput sa vin cu mai mult drag la job din zi in zi.
  In concluzie, chiar daca ma indrept acum spre o alta provocare, experienta Urgent Cargus a fost una care m-a ajutat sa evoluez atat pe plan profesional, cat si pe plan personal, iar pentru asta le multumesc persoanelor care au avut incredere in mine si le multumesc pentru ca sunt adevarati Oameni! Sunt onorat ca am lucrat cu astfel de persoane si imi voi aminti mereu cu placere de aceasta perioada.

  Marius Fritu - Contact Center Advisor